Iba tieto dve domáce suroviny vám zaručia rast vlasov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Iba tieto dve domáce suroviny vám zaručia rast vlasov
Poznáte tento domáci recept? Foto: pixabay.com

BRATISLAVA 24. októbra (WEBNOVINY) – Veľa ľudí, najmä však žien, sníva o dlhých, lesklých vlasoch. Na dosiahnutie tohto cieľa musíme dosť investovať a mať veľa trpezlivosti a starostlivosti. Ale existuje spôsob, ako urýchliť rast vlasov. A stačia vám na to len dve suroviny, ktoré jednoducho vždy nájdete aj doma. Ktoré sú to?

Štúdia ukazuje, že červená cibuľa môže znížiť vypadávanie vlasov. Ale to nie je všetko! Vedci tiež preukázali, že cibuľová šťava zlepšuje prietok krvi do pokožky hlavy a tým urýchľuje rast vlasov. Tajomstvo červenej cibule je obsiahnuté v jeho vysokom obsahu síry a tak umožňuje nášmu telu tvoriť kolagén, ktorý potrebujeme pre rast vlasov.

A čo budete teda potrebovať?

šťava z 3 červených cibúľ

1 lyžica medu

Postup:

Tri cibule nakrájajte na menšie kúsky a vložte do čistej utierky, pomocou ktorej z cibúľ vymačkáte šťavu. Tú zmiešate s jednou lyžicou medu. Túto zmes jemne vmasírujte do pokožky hlavy a nechajte účinkovať 30 až 60 minút. Potom si opláchnite vlasy svojím šampónom, ktorý odstráni pach cibule. Tento postup by ste mali opakovať 2-3 krát za mesiac.

Takže uznajte sami, určite stojí za vyskúšanie tento domáci recept. Pretože okrem toho, že ušetríte, môžete dosiahnuť požadovaný efekt rastúcich vlasov. Tak čo poviete? Vyskúšate to tiež?

Iba tieto dve domáce suroviny vám zaručia rast vlasov
Foto: pixabay.com
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN