Schneider Electric uvádza na trh nové externé batérie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
APC Mobile Power Pack Foto: Schneider Electric

BRATISLAVA 25. novembra (WBN/PR) – Spoločnosť Schneider Electric predstavila APC Mobile Power Pack – externé batérie s vysokou kapacitou a výdržou. APC Mobile Power Pack ocenia majitelia mobilov, tabletov, či iných zariadení, ktoré sa nabíjajú cez USB.

APC Mobile Power Pack je dostupný v dvoch veľkostiach: M5 (5 000mAh) and M10 (10 000mAh). Menšia verzia M5 má dostatok energie na dve nabitia smartfónu, M10 nabije štyrikrát telefón alebo raz tablet. M5 váži 142gramov a rozmery zariadenia sú 108mm x 65mm x 15mm. M10 váži 243g s rozmermi 147mm x 89mm x 14mm.

Batérie sú vyrábané v bielom a čiernom vyhotovení s lesklým povrchom. Obsahujú Lithium-polymérové akumulátory, ktoré vydržia dvojnásobok nabíjacích cyklov v porovnaní s Lithium-Iónovými článkami. APC Mobile Power Pack zvládne cez dva micro USB konektory nabíjať dve zariadenia súčasne.

M5 aj M10 vydržia v ruksaku alebo cestovnej taške týždne bez toho, aby došlo k značnému vybitiu. Stav batérie je možné jednoducho overiť s pomocou LED diód na zariadení. Súčasťou batérií je aj ochrana proti prílišnému nabitiu či vybitiu a prehrievaniu.

Mnoho lacnejších externých zdrojov takúto ochranu neponúka, často potom dochádza k znehodnoteniu batérie. APC Mobile Power Pack chráni aj pred nadprúdom, preťaženiu USB či skratom,” hovorí Peter Dzurko zo Schneider Electric.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Schneider Electric