Slovanet prichádza s internetom od 9,90 a darčekmi od 1 eura

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Slovanet

Telekomunikačný operátor Slovanet predstavuje vianočnú ponuku pre doterajších aj existujúcich zákazníkov s množstvom benefitov, súťaží a s možnosťou si ku kvalitným službám dokúpiť za výhodné ceny aj obľúbené elektronické darčeky. Navyše na webstránke www.gaucovevianoce.sk spúšťa Slovanet zábavné súťaže so žrebovaním o ďalšie ceny a darčeky, ktorých sa možno zúčastniť „z pohodlia svojho gauča“.

BRATISLAVA 21. novembra (WBN/PR) – V tohtoročnej vianočnej ponuke prichádza Slovanet s osvedčenou ponukou služieb internetu, televízie, telefonovania či zvýhodnených balíkov, doplnenou o ďalšie výhody. Umožňuje zákazníkom dokúpiť si k akejkoľvek internetovej či televíznej službe žiadané digitálne zariadenia ako tablet, notebook, smartfón, Xbox alebo aj full HD televízor za zvýhodnené ceny a získať tak darčeky pod vianočný stromček pre svojich blízkych. Napríklad nový notebook je pri 2-ročnej zmluve možné získať od 1 eura (s programom Maxi) a za mesačný poplatok len 10 eur. Cena najlacnejšieho internetu pritom začína už od 9,90 eur, pri niektorých typoch pripojenia dokonca od 6,90 eur mesačne.

Ku všetkým programom internetu či balíkom Slovanet pridá všetkým novým aj pokračujúcim zákazníkom dátové úložisko Moja aktovka na 12 mesiacov zadarmo a kvalitnú antivírusovú ochranu ESET na 3 mesiace zadarmo. K internetovému programu Mini a vyšším môžu zákazníci Slovanetu bezplatne využívať aj službu Hurican online asistent (odbornú pomoc pri problémoch s počítačom).

Nová ponuka Slovanetu je spojená aj s mnohými súťažami. Každý zákazník, ktorý si predĺži existujúcu zmluvu, ako aj nový zákazník bude zároveň zaradený do extra žrebovania o notebook, internet na 12 mesiacov zadarmo, tablet či smartfón. Okrem toho sa na webovej stránke www.gaucovevianoce.sk môže ktokoľvek zapojiť do ďalších zábavných súťaží o denné výhry.

Pre viac informácií o tejto akciovej ponuke a overenie dostupnosti internetu navštívte stránku www.slovanet.sk/akcia alebo zavolajte na bezplatné číslo 0800 608 608. Uvedené ceny sú s DPH.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia