Henkel predstavuje nový Palmex s technológiou detekcie škvŕn

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Henkel

BRATISLAVA 3. septembra (WBN/PR) – Obľúbený prací prostriedok Palmex prichádza na trh v novom zložení, vďaka ktorému nájde a účinne odstráni všetky typy škvŕn. Teraz sa už nemusíte obávať toho, že váš obľúbený kúsok oblečenia, obrus alebo posteľná bielizeň skončia zničené v koši. Je tu váš súkromný domáci detektív na škvrny v podobe nového Palmexu.

Žiadna škvrna neunikne

Nový, vylepšený rad produktov značky Palmex je navrhnutý tak, aby jeho aktívne zložky dokázali nájsť špecifické škvrny od trávy, paradajkovej omáčky či čokolády a zároveň aby ich efektívne odstránili. Práve preto je teraz nový enzýmový koktail značky Palmex účinnejší ako kedykoľvek predtým – a žiadna škvrna už neunikne! Rovnako účinné sú vynovené pracie gély Palmex s receptúrou, ktorá lepšie odhaľuje a odstraňuje mastné, olejovité škvrny a vyčistí tkaniny do hĺbky vlákien.

Nasledovník nových trendov

Teraz si služby svojho súkromného detektíva na pranie môžete dopriať v praktickejšom ba-lení. Pracie prášky značky Palmex nasledujú všeobecný trend koncentrácie objemu a menia tak svoje odporúčané dávkovanie zo 100g na 75g na jedno pranie. Avšak i napriek menšej pracej dávke, je teraz nový Palmex ešte účinnejší. Navyše sa ľahšie dávkuje, prenáša i uskladňuje.

Ponorte sa do novej vône

Palmex je teraz dostupný s novou vôňou: Palmex Fresh Lily & White Calla! Váš šatník osvieži vôňa ľalií a bielych kálií. Obľúbené kúsky oblečenia tak budú dokonale čisté a budú krásne voňať.

Nové pracie prostriedky značky Palmex – v práškovej a gélovej forme, na biele aj na farebné oblečenie – prídu na trh v júni tohto roku. Odporúčaná maloobchodná cena je: 20 praní 5,29€ a 60 praní za 12,49€.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Henkel