Modelka Kukučová je vinná z vraždy britského milionára

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mária Kukučová
Mária Kukučová. Foto: Facebook.com

Madrid 27. mája (WebNoviny.sk) – Súd v španielskom meste Málaga uznal v piatok za vinnú z vraždy slovenskú modelku Máriu Kukučovú, ktorá v roku 2014 zastrelila v Marbelle svojho bývalého priateľa, britského milionára Andrewa Busha. Informoval o tom denník Independent.

Kukučová pred súdom uviedla, že „nikdy nemala v úmysle“ Bushovi ublížiť a že ten zomrel počas prudkej hádky, v ktorej padlo niekoľko výstrelov. „Len som sa bránila. Mala som strach, lebo nikdy v živote sa ma nikto nepokúsil zabiť. Nevedela som, čo si počať,“ uviedla na svoju obhajobu Kukučová.

Andrew Bush (48) vlastnil a spravoval klenotníctvo v Británii, neskôr sa presťahoval do španielskej Marbelly, kde vlastnil vilu v hodnote tri milióny libier. S Kukučovou sa rozišiel približne mesiac pred osudným incidentom. Kukučová podľa svojich slov strávila vo vile sama dva dni a s Bushom sa tam stretla, keď sa vrátil aj so svojou novou ruskou priateľkou Mariou Korotajevovou.

Podnikateľ Korotajevovej povedal, aby ho počkala pred domom a s Kukučovou sa začal hádať. Slovenka uviedla, že vytiahol zbraň, ktorá potom pri ich následnom zápase vystrelila. Za Bushovu vraždu hrozí Kukučovej až 25 rokov väzenia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Mária Kukučová