BELLA A SEBASTIÁN 2 – vyhrajte s rodinným filmom

SITA.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s., vydavateľstvom Albatros Media a Holubyho chatou pre vás pripravili súťaž o hodnotné ceny s pokračovaním filmu o veľkom priateľstve chlapca Sebastiána a psa Belly.

Veľké priateľstvo pokračuje ešte väčším dobrodružstvom!

Chlapec Sebastián a jeho veľký horský pes Bella, ktorých milujú už štyri generácie, sa po dvoch rokoch vracajú na plátna kín s novým príbehom. Spolu s nimi sa vracajú aj hlavné postavy a tváre, dôležitú rolu znova zohrajú a v plnej kráse sa znova predstavia nádherné divoké svahy savojských Álp a pribudne aj jedno tajomstvo. „Bella a Sebastián 2: Dobrodružstvo pokračuje“ začína bláznivo odvážnym pokusom sánkovať sa bez snehu a od tej chvíle je jedným veľkým dobrodružstvom. Film nadväzuje na slávny román z pera Cécile Aubry, ešte slávnejší seriál a úspešné celovečerné spracovanie.

Trailer k filmu TU: https://youtu.be/_4dx0F7hrUU

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať balíček s originálnymi filmovými cenami (batoh, detské tričko) s motívom filmu, knihou Bella a Sebastián a 1 šťastný výherca vyhrá knihu a voucher na víkendový pobyt na Holubyho chate v hodnote 150 € (http://www.holubyhochata.sk//).

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

S kým vo filme Bella a Sebastián 2 žije chlapec Sebastián, ktorý nemá rodičov?

A/ s macochou

B/ so starším bratom

C/ so starým otcom

Výherca knihy a voucheru na víkendový pobyt:

Matúš Klembara, Sereď

Výhercovia filmového balíčka:

Júlia Tóthová, Bratislava

David Ivanovič, Naháč

Mária Oravcová, Jaslovské Bohunice

Výhercom srdečne blahoželáme!

Súťaž bola ukončená 12:00:00 15.02.2016. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať