Súťaž s filmom Tajomstvo ich očí - Vyžrebovaná

SITA.sk.sk vyhlasujú súťaž o 3 balíčky, ktoré obsahujú : 3 DVD s filmami s hercami v hlavných úlohách Tajomstva ich očí: Blízko od seba (s Juliou Robets) + 12 rokov otrokom (s Chiwetelom Ejioforom) + Koľaje osudu (s Nicole Kidman) , každý výherca vyhráva okrem balíčka s DVD aj 2 lístky do kina v mieste svojho bydliska, resp. v meste, ktoré je mu najbližšie .

Stačí ak správne a úplne odpoviete na súťažnú otázku a ste v hre.

Súťažná otázka: Aké sú mená hercov, ktorý stvárňujú tri hlavné postavy vo filme Tajomstvo ich očí?

Správnu odpoveď pošlite vo formulári nižšie.

Súťaž trvá od 23.11.2015 do 29.11. 2015 do 12:00.

Pravda sa vynorí tam, kde ju najmenej čakáte

Každý má svoje tajomstvo a svoju predstavu o spravodlivosti. Oscarová Julia Roberts pátra v napínavej a dramatickej krimi po vrahovi svojej dcéry. Skvelú hereckú zostavu dopĺňa Chiwetel Ejiofor (Marťan, 12 rokov otrokom) a Nicole Kidman (Moulin Rouge, Hodiny).

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess ( Julia Roberts ) a Ray ( Chiwetel Ejiofor ) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený.

Julia Roberts patrí dlohodobo medzi najobľúbenejšie herečky, ale za slávou Pretty Women z Notting Hill sa skrývá veľký herecký talent. Oscar za Erin Brokovich a nominácia za nedávne Blízko od seba sú toho nezvratným dôkazom. V thrilleri Tajomstvo ich očí sa navyše pred kamerou vôbec po prvýkrát stretne s ďalšou oscarovou hviezdou – s Nicole Kidman (Hodiny).

Ešte dodajme, že za kamerou stál Juliin manžel Danny Moder.

Premíéra filmu Tajomstvo ich očí sa uskutoční 26.11.2015

Trailer k filmu: https://youtu.be/s2fW6XfbAnQ

Viac informácií nájdete na : www.bontonfilm.sk

Každý účastník súťaže výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaže na portáli sita.sk.

Výhercovia:

František Rabčan (Veľké Úľany)

Eva Olšovská (Bratislava)

Mária Turi Nagyová (Bratislava)

Súťaž je ukončená od 23:59:59 29.11.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na našich stránkach iné súťaže na našej stránke

Súťaž bola ukončená 23:59:59 29.11.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať