Súťaž o DVD filmy vyžrebovaná!

Portál Webnoviny.sk pre Vás pripravil súťaž o DVD filmy!

Big Eyes

Film Big Eyes je skutočný a šokujúci príbeh jedného z najkolosálnejších umeleckých podvodov v histórii. Na sklonku štyridsiatich a začiatku päťdesiatich rokov dosiahol maliar Walter Keane neuveriteľného úspechu, úplnú revolúciu v komercionalizácii populárneho umenia so záhadnými obrazmi tvárí s veľkými očami.

Svetová vojna Z

Svetová vojna Z je extrémne nabitý, akčný epos o bývalom vyšetrovateľovi OSN Gerrym Laneovi (Brad Pitt). Lane sa snaží zachrániť svoju rodinu a zbytok sveta pred virovou pandémiou, ktorá zhadzuje vlády a hrozí kompletným zničením celého ľudstva. David Denby (The New Yorker) označuje Svetovú vojnu Z za najväčšie akčné filmové predstavenie posledných rokov.

Osamelý jazdec

Osamelý jazdec vychádza z produkcie Jerry Bruckheimer Films, o réžiu sa postaral Gore Verbinski (Piráti z Karibiku). Film je nabitý akciou, napätím aj dobrodružstvom a prináša nový pohľad na slávneho maskovaného hrdinu. Indiánsky bojovník Tonto (Johnny Depp) vypravuje zatiaľ nespomenutý príbeh Johna Reisa (Armie Hammer) o tom, ako sa z muža zákona stala legenda spravedlnosti.

Traja z Vás majú možnosť vyhrať tieto DVD filmy.

Súťažná otázka:

Ktorú z týchto sekcií sledujete na portáli Webnoviny.sk najviac?

a) Slovensko

b) Šport

c) Zaujímavosti

Súťaž trvala do 25. septembra 2015

Výhercovia:

Helena Nosková, Piešťany

Ľubomír ŠEBO, Topoľčany

Jaroslav Chovanec, Trstená

Súťaž bola ukončená 23:59:07 25.09.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať