Súťaž o zaujímavé knižné tituly vyžrebovaná!

Portál Webnoviny.sk pre Vás pripravil súťaž o zaujímavé knižné tituly.

Pán Mercedes

Ešte pred úsvitom čakajú v americkom meste zmietanom ekonomickou krízou stovky nezamestnaných mužov a žien na otvorenie veľtrhu pracovných miest. Sú unavení, uzimení a zúfalí. Z hustej hmly sa vynorí osamotené auto. Vodič v ukradnutom mercedese preletí davom, zráža nevinných, potom zacúva a znovu zaútočí. Zabije osem ľudí, pätnásť ich zraní. A uniká.

Viac: www.bux.sk

Presilovka

Fiona Carsonová je rešpektovaná generálna riaditeľka multimiliardovej korporácie. Svet medzinárodného obchodu je k úspešným ženám tvrdý, Fiona si nemôže dovoliť najmenší chybný krok a poskytnúť tak neprajníkom zámienku na svoje zosadenie. Ako rozvedená matka trávi všetok voľný čas s deťmi, na vzťah sotva pomyslí. Žien na vysokých postoch sa muži boja a Fiona sa už dávno vzdala predstavy o milujúcom partnerovi.

Viac: www.bux.sk

Víťazi

Lili Thomasová, ctižiadostivá pretekárka v lyžovaní, vložila celé srdce do prípravy na olympijské hry. Jej cieľ bol jasný – získať zlatú medailu. V jednom krátkom okamihu sa jej život navždy zmení a nádej na víťazstvo sa po tragickej nehode rozplynie.

Viac: www.bux.sk

Divočina

Pozoruhodne úprimný skutočný príbeh o putovaní dlhom 1 770 kilometrov, ktoré zachránilo mladú ženu pred katastrofou a postavilo ju na nohy. V dvadsiatich dvoch rokoch si Cheryl Strayedová myslela, že prišla o všetko. Po matkinej smrti sa rodina rozpŕchla a krátko nato jej skrachovalo manželstvo.

Viac: www.bux.sk

Veža

Po stáročiach zastierania otvára Citadela v starovekom tureckom meste svoje brány. Takmer všetko v nej spustošila smrteľná nákaza. Charitatívny pracovník Gabriel Mann zomiera, lenže práve v ňom sa skrýva odpoveď na to, ako zastaviť jej ďalšie šírenie.

Viac: www.bux.sk

Piati z Vás majú možnosť vyhrať tieto knižné tituly.

Pre zaradenie do žrebovania sa stačí registrovať vo formulári nižšie.

Súťaž trvala do 23. augusta 2015

Výhercovia:

Pán Mercedes – Michaela Julenyova, Bratislava

Presilovka – Juraj Hric, Badín

Víťazi – Ema Rusiňáková, Nová Polianka

Divočina – Zuzana Rumlová, Kežmarok

Veža – Alena Kovárová, Zohor

Súťaž bola ukončená 23:59:40 23.08.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať