DVD a kniha Päťdesiat odtieňov sivej má svojich víťazov

Päťdesiat odtieňov sivej Foto: Bontonfilm

Spravodajský portál SITA.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm.sk si pre vás pripravili súťaž pri príležitosti uvedenia DVD a BLU-RAY Päťdesiat odtieňov sivej na slovenský trh.

Svetový fenomén ožíva vo filme Päťdesiat odtieňov sivej, v ktorom sa stretnú dve hlavné postavy Anastasia Steele a Christian Grey. Ana je neskúsená vysokoškolská študentka, ktorá dostala za úlohu vyspovedať tajomného miliardára Christiana Greya. Pracovná záležitosť však rýchlo prerastie do nekonvenčného milostného vzťahu.

Ana je Christianovým oslnivým životným štýlom uchvátená a postupne odhaľuje Christianovu tajomnú stránku a tiež svoje vlastné doposiaľ nepoznané túžby. Vzrušujúca a vášnivá romanca sa pre nich stane testom, kam až môžu vo vzťahu zájsť.

DVD a BLU-RAY Päťdesiat odtieňov sivej obsahuje okrem kino-verzie aj bonus: predĺženú verziu s alternatívnym záverom, ktorá v kinách uvedená nebola. DVD a BLU-RAY Päťdesiat odtieňov sivej zakúpite od 17. júna 2015.

Zapojte sa do súťaže a získajte ako prví 3x DVD Päťdesiat odtieňov sivej. Traja z vás, ktorí správne zodpovedia súťažnú otázku získajú najnovšie DVD a knihu Päťdesiat odtieňov sivej z vydavateľstva XYZ.

Súťažná otázka:

Napíšte nám, ako sa volajú hlavné postavy Anastasia Steele a Christian Grey civilnými menami?

Správna odpoveď

Anastasia Steele – Dakota Johnson

Christian Grey – Jamie Dornan

Víťazom srdečne gratulujeme

Miriam Šuličová – Snina

Sandra Venderlová – Zvolen

Miroslav Bujnovský – Prešov

Správnu odpoveď nájdete na www.bontonfilm.sk.

Súťaž trvá do 26. júna 2015.

Súťaž bola ukončená 12:00:00 26.06.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať