Súťaž o vstup na ONE DAY JAZZ FESTIVAL vyžrebovaná!

Máte jedinečnú šancu vyhrať vstup pre dve osoby na jednu z najzaujímavejších hudobných akcií roka – ONE DAY JAZZ FESTIVAL v Bratislave.

Po veľkom aprílovom úspechu prichádza ONE DAY JAZZ FESTIVAL už po druhýkrát v tomto roku. Ako inak, opäť s unikátnou hudobnou lahôdkou pre milovníkov tej najlepšej hudby. Po uznávanom americkom bubeníkovi Chrisovi Daveovi, ktorý zahviezdil ako headliner jarného ONE DAY JAZZ FESTIVALU, si to v novembri namieri na Slovensko ďalšia jazzová ikona. A opäť „v tom má prsty“ slovenský bubeník a otec festivalu, Martin Valihora

Headlinerom nadchádzajúceho ONE DAY JAZZ FESTIVALU je svetová jazzová ikona, charizmatický kontrabasista, basgitarista, spevák a skladateľ v jednej osobe AVISHAI COHEN so svojím projektom AVISHAI COHEN TRIO, ktoré aktuálne zbiera neutíchajúce ovácie po celom svete. Objav legendárneho jazzového klaviristu Chicka Coreu má na konte nahrávanie i vystupovanie s hviezdami ako Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Herbie Hancock, Alicia Keys či s Londýnskym a Izraelským filharmonickým orchestrom.

Ako ďalší exkluzívny zahraničný hosť sa 7. novembra vo Veľkej sále bratislavského ISTROPOLISU predstaví tiež dychberúca americká speváčka VIVIAM SESSOMS, ktorú preslávila spolupráca s Joe Cockerom i s legendami ako Michael Jackson, Stevie Wonder, Sinead O Connor, Pink a mnohými ďalšími.

Slovenskú jazzovú scénu bude v rámci line-upu reprezentovať MARTIN VALIHORA GROUP v zložení slovenských aj medzinárodných hudobníkov.

Ak si aj Vy chcete vychutnať poriadnu dávku kvalitného jazzu., zapojte sa do hry o vstup pre dve osoby na ONE DAY JAZZ FESTIVAL.

Stačí správne odpovedať na súťažné zadanie: Odkiaľ pochádza hudobník AVISHAI COHEN?

Správnu odpoveď nájdete na: https://www.ticketportal.sk/

Správne odpovede posielajte do 28.10. 2014 do 12:00.

Svojou odpoveďou každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Výherca:

Tibor Pospíšil, Bratislava

Súťaž bola ukončená 12:00:00 28.10.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať