Súťaž o vstupy na ONE DAY JAZZ FEST 2014 vyžrebovaná!

ONE DAY JAZZ FEST 2014
Foto: ONE DAY JAZZ FEST 2014

Máte jedinečnú šancu vyhrať dva krát vstup pre dve osoby na jednu z najzaujímavejších hudobných akcií roka – ONE DAY JAZZ FEST 2014 v Bratislave a Košiciach!

Projekt ONE DAY JAZZ FEST sa už druhý rok po sebe predstaví v dvoch mestách, v Bratislave i v Košiciach. Milovníci jazzu na východnom Slovensku si dlho očakávanú hudobnú šou vychutnajú ako prví, 11. apríla v košickom Kulturparku. Hneď na druhý deň, 12. apríla sa festival predstaví v Bratislave v Ateliéri Babylon.

Headlinerom tohtoročného ONE DAY JAZZ FESTU je celosvetovo uznávaný a jeden z najvyhľadávanejších bubeníkov Chris Dave, ktorý má okrem svojich sólových projektov na konte spolupráce s hviezdami ako Adele, Robert Glasper Experiment, Kennym Garrettom, Toni Braxton a desiatkami ďalších umelcov.

Okrem tejto hviezdy na pódiu vystúpia aj slovenskí elitní hudobníci ako klavirista Eugen Vizváry so svojím sólovým projektom a hosťom Anitou Soul, v ktorom sa vystriedajú tí najlepší slovenskí hudobníci ako Oskar Rózsa, Štefan a Michal Bugalovci. Okrem neho návštevníkov Kulturparku zabaví DJ VEC, Martin Janočko a projekt Detská Porcia.

Line-up bratislavského koncertu doplní osobne organizátor festivalu Martin Valihora, ktorý predstaví svoju novú hudobnú spoluprácu s DJom Vec-om. Opäť nebude chýbať Eugen Vizváry so svojou novou šou. V Bratislave doplnia Oskara Rózsu a bratov Bugalovcov aj Rado Tariška a výnimočný slovenský talent, bubeník Dávid Hodek.

Chcete sa aj vy zapojiť do hry o 2 krát vstup pre dve osoby na ONE DAY JAZZ FEST 2014? Pripravili sme pre Vás dve vstupenky na ONE DAY JAZZ FEST 2014 v Košiciach a dve vstupenky na ONE DAY JAZZ FEST 2014 v Bratislave.

Stačí správne odpovedať na súťažné zadanie: Kto je tohtoročným headlinerom festivalu ONE DAY JAZZ FEST? K správnej odpovedi nezabudnite pripísať, do akého mesta chcete vyhrať vstupy – do Bratislavy, alebo do Košíc.

Správne odpovede posielajte do 10.4. 2014 do 12:00.

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Výhercovia:

Lenka Krajčová, Bratislava

Viera Rexová, Prešov

Súťaž bola ukončená 11:59:59 10.04.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať