TOP 10 fotografií zo súťaže CHCEM ÍSŤ DO ČÍNY

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
CHCEM ÍSŤ DO ČÍNY II.
Foto: V. Lopušniak

Pozrite si fotografie, ktoré vedú rebríček popularity v súťaži CHCEM ÍSŤ DO ČÍNY!. Len víťaz má šancu ísť s BUBO Travel Agency na zájazd do Číny v hodnote 4000 eur!

Spomedzi takmer 300 fotografií vedie v počte získaných „Páči sa mi“ a „Zdieľať“ týchto desať.

POZRITE SI TOP 10 FOTOGRAFIÍ K 14. APRÍLU

Táto fotogaléria je iba prezentačná, neslúži na zbieranie „Páči sa mi“ a „Zdieľať“. Prípadné kliky z nej sa nebudú do súťaže započítavať. Ak sa vám niektoré fotografie páčia, kliknite na ne v originálnych súťažných fotogalériách:

POČET ZÍSKANÝCH „PÁČI SA“ A „ZDIEĽAŤ“ TOP 10 FOTOGRAFIÍ
Chcem ísť do Číny - TOP 10
TOP 10 forografií k 14. aprílu Foto: Webnoviny.sk

A zapojte sa aj vy do súťaže o zájazd snov! Pošlite nám najviac 5 vlastných FOTOGRAFIÍ z najmilšej dovolenky, my ich uverejníme v súťažnej fotogalérii a autor fotografie, ktorá získa najviac facebookových lajkov a zdieľaní, pocestuje na vysnívanú dobrodružnú cestu po tajomnej, krásnej a starobylej Ríši stredu.

Počas úžasného 13-denného zájazdu do Číny pre dve osoby v hodnote 4000 eur sa vďaka BUBO Travel Agency pozriete deväť pamiatok UNESCO, Zakázané mesto, Hlinenú armádu, Veľký čínsky múr, Šanghaj, Peking, shaolinský chrám či jaskyne Longmen.

V cene zájazdu je započítaná polpenzia. Nie sú v nej započítané víza a vstupné do pamätihodností (obe položky v súhrnnej hodnote zhruba 150 €).

Viac informácií k zájazdu nájdete na stránke cestovnej kancelárie BUBO Travel Agency.

Fotografie (najviac 5, fotografie nad tento počet nebudú zverejnené) posielajte do 30. apríla 2014 na adresu webpodpora@sita.sk. Vyhodnotenie prebehne 2. mája.

POZRITE SI PRVÚ SÚŤAŽNÚ FOTOGALÉRIU
DRUHÁ SÚŤAŽNÁ GALÉRIA PLNÁ ZAUJÍMAVÝCH DOVOLENKOVÝCH FOTOGRAFIÍ

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať