Žena sa pokúsila vylúpiť banku, odišla bez peňazí

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hľadajú bankovú lupičku, odišla bez peňazí
Ozbrojená páchateľka mala na hlave bielu čiapku a sivozelený rolák mala vytiahnutý k tvári. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA 30. marca (WEBNOVINY) – Polícia hľadá prvú bankovú lupičku. Ozbrojená žena lúpila 26. marca predpoludním v šamorínskej banke, odišla však bez peňazí. Na pracovníčku síce mierila zbraňou, no peniaze jej nedali.

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, páchateľku zachytili kamery, na hlave mala bielu čiapku a sivozelený rolák mala vytiahnutý k tvári. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jej vypátraní je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia taktiež pátra po páchateľovi, ktorý ešte v piatok 27. marca krátko po 19:00 lúpil v stávkovej kancelárii na Budapeštianskej ulici v Košiciach. Pracovníčke nastriekal do tváre sprej a odniesol si 770 eur.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, muž mal asi 30 rokov, bol zhruba 170 cm vysoký, zavalitej postavy. Oblečenú mal čiernu mikinu s kapucňou, modré rifle a na rukách mal čierne rukavice. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia