Opitý šofér úradoval v Bratislave, ohrozil aj hasičov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 28. júla (WebNoviny.sk) – Opitý šofér na Dvojkrížnej ulici v druhom bratislavskom okrese ohrozoval hasičov, ktorí boli na mieste pre poruchu vodovodného potrubia. Podozrivého šoféra zbadali policajti, ktorí usmerňovali premávku.

Vodič Felicie pokyny na zastavenie ignoroval a začal cúvať. Prešiel pri tom niekoľko hasičských hadíc, ohrozil hasičov a po náraze do obrubníka a dopravného kužeľa ušiel. Policajti auto zastavili na Ráztočnej ulici. Vodič žiadne výzvy nerešpektoval a tak hliadka použila donucovacie prostriedky. Pri následnej dychovej skúške mu namerali 2,15 promile.

Ďalšieho opitého vodiča chytili v stredu v noci na bratislavskom Námestí SNP. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, 54-ročný vodič Peugeotu 508 mal skoro 1,8 promile.

Posilnení alkoholom sadli za volant aj šoféri nákladných áut. Odhalili ich pri tohtotýždňovej kontrole na diaľnici D2 v blízkosti odpočívadla Závod, ktorá bola zameraná hlavne na vodičov nákladných vozidiel. Šofér srbského nákladiaka nafúkal 0,77 promile, vodič maďarského kamióna mal skoro 0,8 promile a vodič českého nákladného autá nafúkal 0,58 promile. Šoférom ďalšiu jazdu zakázali a každý dostal pokutu 650 eur.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia