Slovenský cyklista Kolář nepôjde na preteky Okolo Poľska

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovenský cyklista Michael Kolář
Slovenský cyklista Michael Kolář z tímu Tinkoff-Saxo. Foto: SITA/Jozef Korbel

VARŠAVA 22. júla (WEBNOVINY) – Slovenský cyklista Michael Kolář sa nepredstaví v drese tímu Tinkoff-Saxo na augustových pretekoch WorldTour Okolo Poľska, ktorých piata etapa bude mať 7. augusta dojazd v Štrbskom Plese.

Dvadsaťjedenročný jazdec sa nedostal do osmičky družstva pre Okolo Poľska. Lídrami Tinkoff-Saxo budú kráľ Álp na tohtoročnej Tour de France Rafal Majka a Čech Roman Kreuziger, ktorý čelí podozreniam z dopingu.

V poradí 71. ročník Okolo Poľska sa uskutoční od 3. augusta, štart je v Gdansku. Na pretekárov čaká vyše 1200 km po cestách Poľska a Slovenska. Preteky vyvrcholia 9. augusta časovkou v Krakove. Na podujatí sa nepredstavia v drese Cannondale bratia Peter a Juraj Saganovci, štart bratov Petra a Martina Velitsovcov ešte nebol oficiálne potvrdený. Informácie pochádzajú z tlačovej správy organizátorov pretekov.

Nominácia Tinkoff-Saxo na Okolo Poľska:

Rafal Majka (Poľ.), Jesús Hernández (Šp.), Jevgenij Petrov (Rus.), Nicki Sörensen (Dán.), Oliver Zaugg (Švaj.), Pawel Poljanski (Poľ.), Roman Kreuziger (ČR), Rory Sutherland (Aus.)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michael KolářRafal MajkaRoman Kreuziger