Stephensonovi dohováral Jordan, zmluvu oslávil pri striptíze

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lance Stephenson
Basketbalista Lance Stephenson (uprostred) oslávil nový kontrakt svojsky. Foto: SITA/AP

CHARLOTTE 21. júla (WEBNOVINY) – Svojsky sa rozhodol osláviť podpis kontraktu s basketbalistami Charlotte Hornets rozohrávač Lance Stephenson – a nezabudol sa tým pochváliť. V uplynulej sezóne jeden z lídrov Indiany uzavrel so Charlotte Hornets zmluvu na tri roky, ktorá mu vynesie 27 miliónov dolárov.

Dvadsaťtriročný basketbalista sa vybral do striptízového baru, kde zapózoval na fotografii v tričku svojho nového zamenstávateľa držiac za plecia dve tanečnice pre dospelých.

Ešte predtým majiteľ klubu Michael Jordan podľa Charlotte Observer prehovoril Stephensonovi do duše. „Povedal mi, čo sa mu na mne páči, dohovoril mi, kedy mám ubrať, ako môžem byť čo najviac prospešný pre tím. A zdôraznil, že verí môjmu talentu a kvituje moju súťaživú povahu,“ prezradil Stephenson.

Strieľajúci rozohrávač, ktorý mal v minulej sezóne zatiaľ najlepšie priemery v kariére 13,8 bodu, 7,2 doskoku a 4,6 asistencie na zápas, si pod košmi vybudoval už aj povesť „trash-talkera“, pohŕdajúceho či urážlivo vyjadrujúceho a správajúceho sa k iným.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Michael Jordan