V bratislavskom kníhkupectve objavili najväčší knižný poklad

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Martinus.sk

BRATISLAVA 27. augusta – V utorok 26. augusta 2014 v priestoroch kamenného kníhkupectva Martinus.sk bol objavený na tajnom mieste obrovský knižný poklad. Išlo o 365 skvelých kníh, ktoré sa stali najväčšou knižnou výhrou na Slovensku zapísanou v Knihe slovenských rekordov.

Na Slovensku existujú doposiaľ už rôzne knižné rekordy, avšak rekord v najväčšej knižnej výhre bol ustanovený až v utorok 26. augusta v podzemných priestoroch kamenného kníhkupectva Martinus.sk na Obchodnej ulici v Bratislave.

Držiteľom tohto rekordu sa stala Vaneska z obce Štitáre pri Nitre tým, že vyhrala 365 skvelých kníh z Vydavateľstva SLOVART.

Víťazka bola vyžrebovaná spomedzi viac ako 8000 ľudí v súťaži s príznačným názvom Najväčší knižný poklad. Zúčastniť sa mohol každý, kto si v júli 2014 kúpil knihu z Vydavateľstva SLOVART v kníhkupectve Martinus.sk.

Truhlica s knižným pokladom bola ukrytá pre výherkyňu a jej rodinu v tajných podzemných priestoroch pod kníhkupectvom Martinus.sk na Obchodnej ulici v Bratislave. Pri jej odhalení si certifikáty prevzali z rúk komisára z Knihy slovenských rekordov víťazka aj organizátori. Vaneska bude od septembra žiačkou 6. ročníka ZŠ a už sa teší na čítanie rôznych titulov z výhry, ktoré rada požičia aj svojím kamarátom či spolužiakom.

Ešte nikdy sme nevyhrali takú obrovskú výhru a najmä takú hodnotnú. Celá rodina radi čítame a tešíme sa na všetky knihy. Keď sme si ich začali prezerať, nevedeli sme na čo sa vrhnúť skôr!,“ vyjadril sa otec výherkyne. Výherkyňa teraz určite nemusí dlho premýšľať, čo bude čítať na Deň neprečítaných kníh.

Foto: Martinus.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Martinus.sk