Brankár Slovana má novú masku, je na nej aj jeho prezývka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Johan Backlund
Brankár Slovana Bratislava Johan Backlund si na novú masku zvyká veľmi rýchlo. Foto: hcslovan.sk

BRATISLAVA 29. októbra (WEBNOVINY) – Po takmer dvoch mesiacoch súťažných duelov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) bude mať švédsky brankár Johan Backlund zo Slovana Bratislava novú masku s klubovým motívom. Tridsaťtriročný gólman v odchytal za belasých zatiaľ 13 duelov, všetky v ochrane hlavy z predchádzajúceho pôsobiska – fínskeho Kärpätu Oulu.

„Novú masku som mal k dispozícii už pred viac ako týždňom, rozhodol som sa však ešte pre menšie grafické úpravy týkajúce sa farieb v hornej časti a zvýrazneniu určitých detailov. Aj preto som trip do Ruska odchytal ešte v tej pôvodnej. Finálna verzia sa mi páči, chvália ju aj spoluhráči v kabíne, tak im budem veriť,” cituje oficiálny web Slovana brankára Backlunda, ktorý pri výbere dizajnu údajne nebol veľmi náročný: „Chcel som len, aby bola vo farbách klubu a bolo na nej jasne viditeľné logo, to sa nachádza na oboch jej stranách.” Na zadnej strane masky nechýba švédska zástava, gólmanova prezývka Backs a vpredu číslo 26.

Premiéru v novej časti výstroja by mohol brankár Slovana absolvovať už v niektorom z najbližších duelov bratislavského mužstva. „Zvykám si na ňu veľmi rýchlo, absolvoval som v nej už dva tréningy a ak ma tréneri pošlú do bránky, mal by som už chytať v nej,“ dodal Backlund.

Johan Backlund
Foto: facebook.com/hcslovan
Johan Backlund
Foto: facebook.com/hcslovan

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Johan Backlund
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava