Video: Spevák August Alsina skolaboval počas koncertu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
August Alsina skolaboval počas koncertu
August Alsina skolaboval počas koncertu Foto: SITA/ AP

BRATISLAVA 17. septembra (WEBNOVINY) – Americký hudobník August Alsina skolaboval v pondelok počas koncertu v New Yorku. Dvadsaťdvaročného speváka, ktorý počas vystúpenia omdlel a spadol z javiska, následne previezli do nemocnice, kde si ho nechali na pozorovaní.

Ako uviedol interpretov hovorca, lekári v jeho krvi nenašli stopy žiadnych drog okrem marihuany. Myslia si preto, že príčinou jeho kolapsu boli dehydratácia a vyčerpanie.

Túto domnienku potvrdil aj Alsinov telesný strážca Terrance Holloway, ktorý o jeho stave informoval prostredníctvom služby Instagram. „Chcem vám iba povedať, že mladý je v poriadku a zotavuje sa… Bol extrémne dehydrovaný. Je mu fajn, je stabilizovaný a spí ako bábätko!“ napísal v utorok.

Video: August Alsina skolaboval počas koncertu

August Anthony Alsina Jr. má na konte debutový album Testimony, ktorý vydal v apríli. Vlani mu vyšla EP Downtown: Life Under the Gun. Na tohtoročnom udeľovaní BET Awards ho vyhlásili za Najlepšieho nováčika a jeho skladba I Luv This Shit s hosťujúcim Trinidadom Jamesom dostala Viewers‘ Choice Award. Spolupracoval napríklad aj s členom americkej hip-hopovej skupiny G-Unit Kidd Kiddom, Nicki Minaj či rappermi B.o.B a Jeezym.

Video: August Alsina – No Love

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Nicki Minaj