Predstavenie klasického čínskeho tanca Shen Yun vo Viedni

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Predstavenie Shen Yun Foto: © Shen Yun Performing Arts

BRATISLAVA 24. apríla (WBN/PR) – Očarujúce predstavenie klasického čínskeho tanca Shen Yun zavíta do susednej Viedne 10. a 11. mája. Súbor Shen Yun Performing Arts sa znova vydal na svetové turné, aby priblížil tradíciu kultúry, ktorá je inšpirovaná prastarými mýtmi, legendami a božstvami. Predstaveniami chcú tanečníci a hudobníci oživiť krásu autentického klasického tanca dávnej Číny.

Pestrofarebná tanečná šou prenesie publikum do päť tisíc rokov starej civilizácie a obdobia prastarej čínskej kultúry, plnej múdrosti a cností ako spravodlivosť, oddanosť, láskavosť a tolerancia. Predstavenie Shen Yun sprostredkuje publiku dávne hodnoty a princípy, silný duchovný odkaz a nezabudnuteľný kultúrny zážitok.

Klasický čínsky tanec je na Západe takmer neznámy, tento fakt sa mení aj vďaka predstaveniu Shen Yun. Súbor Shen Yun Performing Arts, so sídlom v New Yorku, sa skladá z viac ako stovky najlepších, klasicky vyškolených tanečníkov, choreografov a hudobníkov. Tanec doprevádza hudba živého orchestra. Tanečníci, farebné kostýmy a animovaná veľkoplošná projekcia dokresľujú kultúrny zážitok plný dobra, čistoty a silnej pozitívnej energie.

Počas turné sa súbor Shen Yun Performing Arts predstaví vo viac ako stovke miest v 20 krajinách sveta. V susednej Viedni si naň môžete zájsť do Stadthalle. Pred Viedňou zavíta súbor Shen Yun Performing Arts do Prahy (3. máj), a Brna (6. a 7.máj). Ďalšie informácie na www.stadthalle.com alebo www.shenyunperformingarts.org.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Shen Yun