One Direction zverejnili klip k singlu You & I

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Onedirection
Chlapčenská skupina One Direction. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 19. apríla (WEBNOVINY) – Britsko-írska skupina One Direction zverejnila videoklip k singlu s názvom You & I. Vo viac ako štvorminútovom videu, ktoré chlapčenská formácia nakrúcala na prímorskom móle v meste Clevedon, sa najprv jednotliví členovia objavujú v zábere zvlášť až napokon kráčajú všetci spolu. Samotná skladba You & I sa nachádza na ich ostatnej štúdiovke Midnight Memories (2013), z ktorej už samostatne vyšli aj piesne Midnight Memories, Story of My Life a Best Song Ever.

Video: One Direction – You & I

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke.

Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj so spomínaným albumom Midnight Memories. Na konte majú množstvo cien. Počas nedávneho udeľovania prestížnych Brit Awards získali sošku v kategórii Britské video roka (Best Song Ever) a druhý rok po sebe im udelili cenu za globálny úspech.

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia