Tomáš Jurčo prezradil, ako býva a prečo sa nechce sťahovať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jurco
Tomáš Jurčo z Detroit Red Wings. Foto: SITA/AP

DETROIT 14. apríla (WEBNOVINY) – Slovenský hokejista Tomáš Jurčo je už dlhší čas v prvom tíme Detroitu Red Wings, ale stále býva v hoteli. Košičan sa snaží myslieť najmä na hokej a bývanie v hoteli mu vyhovuje. Jeho rozhodnutie zostať bez vlastného bytu do konca sezóny nemá nič spoločné s možnosťou, že by ho Red Wings poslali na farmu.

„Nevidím dôvod na sťahovanie. Mám dve prepojené izby, je to pre mňa dobré. Doniesol som si vlastný Xbox, oni mi priniesli veľkú televíziu a postavil som si ju pred posteľ. Je vždy pekné vrátiť sa z tréningu a nájsť posteľ pekne upravenú,“ uviedol pre Mlive.com Tomáš Jurčo.

V mnohých hoteloch je zvykom, že hostia si nájdu na posteli malé čokolády. „Nerobia to. Myslím si, že by museli pre mňa nakúpiť príliš veľa čokolády, keďže bývam v hoteli mesiace,“ smial sa Jurčo.

V tejto sezóne odohral 21-ročný útočník za Detroit 36 duelov s bilanciou 8 gólov a 7 asistencií. V predchádzajúcich zápasoch nastupoval vo formácii s Darrenom Helmom a Danielom Alfredssonom. Napriek dobrým výkonom neberie ako samozrejmosť, že má miesto v tíme isté aj v zápasoch play-off.

„Stále myslím na to, že musím tvrdo trénovať a pracovať, lebo inak ma môžu preradiť na farmu. Nikdy však nie som úplne spokojný, vždy sa snažím byť ešte lepší. Je zrejmé, že mám teraz väčšie sebavedomie, ale naďalej musím pokračovať v tvrdej práci,“ dodal Jurčo a o súčasných spoluhráčoch i hre v útoku dodal: „Helm je skvelý korčuliar a Alfie je skutočne šikovný. Snažím sa hrať trocha fyzickejšie a rýchlejšie, korčuľovať a veľa strieľať.“

Informácie zverejnil web Mlive.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Tomáš JurčoTomáš Tatar