Tréner Mourinho poprel správy o prestupe Čecha do Arsenalu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Petr cech
Český futbalový brankár Petr Čech ostáva v Chelsea. Foto: SITA/AP

LONDÝN 21. novembra (WEBNOVINY) – Tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho odmietol správy o odchode Petra Čecha do konkurenčného Arsenalu Londýn a označil ich za vymyslené. Podľa britských médií sa už oba kluby vraj dohodli na výške odstupného.

Prezradím vám niečo, čo je pravda. Na mojom stole – normálne mi chodia všetky informácie na stôl – nemám žiadnu ponuku od iných klubov. V tejto chvíli je Peter Čech našim hráčom. Má kontrakt na dva ďalšie roky a je skvelým profesionálom. Ani netuším, kto to vymyslel. Teraz správy prichádzajú vďaka niektorých webom každú chvíľu. A ja neviem, kde chodia na tieto zaručené informácie,“ uviedol Mourinho.

Portugalský tréner už dlhodobo odmieta uvoľniť Petra Čecha do iného klubu. Český gólman prišiel o pozíciu jednotky po príchode Thibauta Courtoisa z Atlética Madrid. Tridsaťdvaročný brankár pôsobí v Chelsea od roku 2004, v tejto sezóne chytal v celkovo piatich súťažných zápasoch. O Čecha prejavujú záujem okrem Arsenalu aj Paríž St. Germain, AS Monaco, AS Rím, Real Madrid či milánske AC. „Ani raz neprišiel za mnou, že by chcel prijať inú ponuku. Má u nás platnú zmluvu a je to fantastický profesionál,“ doplnil Mourinho.

Informácie zverejnil web britského denníka Metro.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe José MourinhoPetr Čech
Firmy a inštitúcie FC Chelsea