Sparťania zmenili Pasienky na bojisko, pozrite si fotografie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
ŠK Slovan Bratislava - AC Sparta Praha
Výtržnosti fanúšikov počas zápasu Európskej ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartou Praha, pre ktoré musel hlavný rozhodca Martin Strömbergsson v 42. minúte zápas prerušiť. Niekoľko chuligánov z tábora hostí prelomilo ochrannú bariéru a agresívne sa vrútilo do sektora s priaznivcami domáceho klubu. Vzduchom lietali vytrhnuté sedačky, dymovnice i delobuchy. Po pár minútach vbehli medzi nespratníkov ťažkoodenci. Bratislava, 23. októbra 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 24. októbra (WEBNOVINY) – Pasienky sa počas zápasu Európskej ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartou Praha zmenili na bojisko. Výtržníci z tábora hostí prelomili ochrannú bariéru a vtrhli do sektora s priaznivcami domáceho klubu.

Obrazom: Slovan prehral so Spartou 0:3, derby poznačili násilnosti

Pre výtržnosti musel byť duel v 42. minúte prerušený. Vzduchom lietali vytrhnuté sedačky, dymovnice i delobuchy. O poriadok sa postarali ťažkoodenci, ktorí po pár minútach po súhlase usporiadateľa vbehli medzi chuligánov. Zápas sa nakoniec po rozhodnutí delegáta Európskej futbalovej únie dohral. Sparťania porazili Slovan 3:0.

Polícia musela vo štvrtok viackrát zasahovať už pred futbalovým stretnutím. Pre podozrenie z útoku na verejného činiteľa policajti predviedli na policajné oddelenie dvoch občanov Českej republiky vo veku 18 a 23 rokov. Tí krátko po 16.30 h pri čerpacej stanici na Trnavskej ulici nereagovali na výzvu policajtov, namiesto toho ich fyzicky napadli.

Video: Sparťania zmenili Pasienky na bojisko

https://www.youtube.com/watch?v=j_JIa0hu55M

Video: Gólový zostrih zápasu

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie ŠK Slovan BratislavaSparta Praha