Šou Jana Krausa opäť prichádza, divákov čakajú novinky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jan Kraus
Jan Kraus moderuje svoju show už desať rokov. Po prvýkrát však bude nakrúcať ostrieľaný moderátor raz do mesiaca aj na Slovensku. Foto: TV JOJ

BRATISLAVA 27. augusta (WEBNOVINY) – Populárna late night šou moderátora Jana Krausa dostala nejedného diváka u našich západných susedov. Od stredy ju budú môcť sledovať aj diváci na Slovensku.

Historicky po prvýkrát TV JOJ v koprodukcii s TV Prima prinesie obľúbenú šou, a to v rovnaký deň a čas. „Je nám potešením, že môžeme priniesť na televízne obrazovky prestížnu šou, akou je Show Jana Krausa,“ prezradil generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Diváci sa môžu tešiť na pozoruhodných hostí, zaujímavé témy, aktuálne okienko zo sveta a hlavne uštipačný humor brilantného zabávača Jana Krausa. „Rád by som bol muchou a občas išiel pootravovať počas noci niektorých pánov. Pravdaže, ak by nemali pri sebe mucholapky,“ zažartoval počas tlačovej konferencie odborník na slovo vzatý.

Jan Kraus moderuje svoju šou už desať rokov. Po prvýkrát však bude nakrúcať ostrieľaný moderátor raz do mesiaca aj na Slovensku. Priestory mu poskytlo známe divadlo Štúdio L+S. Okrem nových priestorov predstaví Jan Kraus ešte jednu novinku. V každej časti v horúcom kresle bude hostiť aspoň jednu slovenskú osobnosť, z kultúrnej alebo politickej sféry.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jan Kraus