Kmotríkova firma zabezpečí stravovanie žilinskej samospráve

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Majiteľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík prezradil mená možných trénerov. Foto: archívne, SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 30. júla (WEBNOVINY) – Spoločnosť GGFS podnikateľa Ivana Kmotríka, ktorá sa zaoberá zabezpečovaním stravovacích služieb pre zamestnancov, získala ďalšiu zákazku.

Po tom, čo začiatkom roka uzatvorila rámcovú zmluvu v celkovej sume vyše 8,5 milióna eur s rezortom práce, tentokrát získala rámcovú zmluvu na zabezpečenie služieb hromadného stravovania od Žilinského samosprávneho kraja za vyše 5 miliónov eur bez dane z pridanej hodnoty. Vyplýva to z informácií uverejnených v Úradnom vestníku Európskej únie.

GGFS uspela v tomto tendri spomedzi troch uchádzačov. Podľa predmetu zákazky tak bude musieť zabezpečiť na štyri roky stravovanie zamestnancov úradu Žilinského samosprávneho kraja a jeho organizácií v zriaďovateľskej pôsobnosti formou zabezpečenia reštauračných či bufetových služieb na základe akceptovania stravných poukážok. GGFS ponúka svojim klientom bezkontaktné stravovacie karty.

Firma GGFS, s. r. o. vznikla v marci 2013. Podľa zverejnených údajov však výraznejšiu podnikateľskú činnosť nevykonávala ešte ani v roku 2014, kedy jej výnosy z hospodárskej činnosti dosiahli len necelých 55 tisíc eur pri nákladoch vyše 350 tisíc eur. Podnikateľ Ivan Kmotrík v spoločnosti ovláda 70-percentný podiel.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ivan Kmotrík