Do slovenského sektora v Chorzówe predaných asi 11

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

CHORZÓW/BRATISLAVA 14. októbra (WEBNOVINY) – Slovenskí futbaloví reprezentanti sa budú môcť v stredajšom dôležitom stretnutí 3. skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2010 do JAR proti domácemu Poľsku spoľahnúť na podporu viac ako 1000 svojich priaznivcov. „V utorok si vstupenky na duel Poľsko – Slovensko zakúpilo 380 ľudí, spolu tak vlastní lístok na tento zápas už približne 1100 slovenských fanúšikov,“ informovala agentúru SITA Soňa Minarovičová zo spoločnosti Šport Progress, ktorá je marketingovým partnerom Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Vstupenky do sektoru hostí na záverečný zápas 3. skupiny eliminácie o účasť na svetovom šampionáte medzi Poľskom a SR, ktorý rozhodne o tom, či Slováci postúpia na MS priamo z 1. priečky, alebo budú bojovať v novembrovej baráži, je možné získať aj priamo pred Sliezskym štadiónom v Chorzówe tesne pred stredajším stretnutím. Výkop duelu je o 20.30 h, brány štadióna sa otvoria dve hodiny predtým o 18.30 h.

Slovenský futbalový zväz má od poľskej strany k dispozícii 4000 vstupeniek, celková kapacita Sliezskeho štadióna je 47 246 miest.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať