Ľ. Nosický zaradil do prípravy A-tímu trojicu mlad

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

TRNAVA 13. októbra (WEBNOVINY) – Nový hlavný tréner futbalistov FC Spartak Trnava Ľuboš Nosický počas aktuálnej reprezentačnej prestávky zaradil do prípravy prvého mužstva ďalších dvoch mladíkov. Po stredopoliarovi Martinovi Mikovičovi z B-mužstva Spartaka s áčkom najnovšie trénuje aj dvojica dorastencov. Cenné skúsenosti v mužskom futbale získavajú aj 17-ročný ofenzívny stredopoliar a kmeňový hráč AC Sparta Praha Erik Ujlaky, ktorý v materskom klube bude hosťovať do konca roka 2009, a útočník Robert Scherhaufer.

„Všetci traja by mali s áčkom trénovať vždy prvé dni v týždni a tesne pred víkendom sa opäť presunú pod vedenie hlavného trénera našej devätnástky Milana Malatinského. Aj takýmito postupnými krokmi chceme dosiahnuť to, aby sa naši talentovaní hráči začali oťukávať v mužskom ligovom futbale,“ citovala v utorok oficiálna internetová stránka Trnavy www.spartak.sk slová športového riaditeľa FC Spartak Martina Stana.

V Spartaku už ďalej nebude pôsobiť 21-ročný obranca a odchovanec Interu Bratislava Ivan Brezina. Mladý urastený stopér, ktorý do mužstva „bílych andelov“ prišiel v polovici septembra z českého Náchodu, si momentálne hľadá nové pôsobisko.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať