Video: Rosberg do mňa narazil schválne, zúril Hamilton

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mercedes F1
Foto: SITA/AP

SPA 25. augusta (WEBNOVINY) – Napätie medzi pilotmi tímu formuly 1 Mercedes Lewisom Hamiltonom a Nikom Rosbergom ešte viac vystupňovala kolízia v úvode nedeľňajšej Veľkej ceny Belgicka, po ktorej Brit obvinil Nemca z jej úmyselného spôsobenia.

Video: Kolízia Rosberga a Hamiltona na VC Belgicka

„Mali sme schôdzku o incidente, v princípe priznal, že to urobil schválne. Uviedol, že sa mohol tomu vyhnúť. Potom vyhlásil, že to urobil, aby si niečo dokázal. Vraj mi chcel dať najavo, aby som sa s ním nezahrával. Po tomto stretnutí vôbec neviem, čo si môžem myslieť o ďalších pretekoch. Nemusíte to počúvať odo mňa, pokojne sa opýtajte aj iných z vedenia tímu. Ani Toto Wolff či Paddy Lowe z toho nemajú radosť,“ uviedol Lewis Hamilton.

Vedenie Mercedesu zatiaľ Hamiltonove slová nekomentovalo, len priznalo diskusiu s oboma jazdcami. Rosberg po pretekoch hovoril, že je z kolízie smutný, ale necíti sa ako zlý muž. Po schôdzke už o incidente nehovoril.

„Prosím, pochopte, že chce, aby sa situácia vyriešila vo vnútri tímu,“ reagoval na otázky Rosbergov mediálny manažér Georg Nolte. Informácie zverejnil The Telegraph.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Lewis HamiltonNico Rosberg