ŠKODA VisionC zažiarila na bratislavskom autosalóne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
ŠKODA VisionC Foto: ŠKODA

BRATISLAVA 14. apríla (WBN/PR) – Výnimočný úspech značky ŠKODA na bratislavskom autosalóne zavŕšilo ocenenie Najpríťažlivejšia novinka, ktoré získala dizajnová štúdia ŠKODA VisionC. Ocenenie zároveň vyzdvihuje prácu tímu značky ŠKODA, ktorý priniesol slovenskému publiku túto horúcu novinku priamo z autosalónu v Ženeve.

Na bratislavskom autoslóne aj tento rok odmeňovali najhorúcejšie automobilové novinky a slovenské zastúpenia automobilových značiek. Odborné časopisy Auto magazín, Profi auto a Incheba a.s. už po štrnásty raz ocenili prácu tých, ktorí prinášajú slovenskej verejnosti najhorúcejšie automobilové novinky.

Ocenenie Najpríťažlivejšia novinka Autosalónu získala dizajnová štúdia ŠKODA VisionC. „Nebolo jednoduché priniesť tak horúcu novinku, akou bezpochyby VisionC je, priamo do Bratislavy. O to viac ma teší, že sa nám to podarilo a slovenskí fanúšikovia značky ŠKODA si mohli vychutnať tento skvost na bratislavskom autosalóne. Hviezda autosalónu v Ženeve potvrdila aj v Bratislave, že je ťahákom nielen expozície značky ŠKODA, ale celého autosalónu,“ povedal Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Foto: ŠKODA

Dizajnová štúdia ŠKODA VisionC ukázala aj slovenskej verejnosti, akým smerom sa bude vyvíjať dizajn budúcich modelov značky ŠKODA. Vozidlá budú výraznejšie, dynamickejšie a atraktívnejšie. ŠKODA VisionC je štúdia dynamického a elegantného päťdverového kupé. Vozidlo zaujme expresívnym dizajnom, čistými líniami a vyváženými proporciami. Veľkorysou ponukou priestoru, alternatívnym pohonom na zemný plyn a vynikajúcou aerodynamikou. Štúdia súčasne demonštruje nároky mladoboleslavskej značky na funkčnosť a ekológiu. Štúdiou päťdverového kupé navyše ŠKODA naznačuje, že uvažuje o rozširovaní modelovej palety novými smermi.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Škoda Auto